【Concert Performance Series “Seven Deadly Sins” PRIDE/STOLTHED 2020】

【Koncertperformance STOLTHED: De Syv Dødssynder】

Den japanske pianist, kunstner og ‘enfant terrible’ Eriko Makimura, der for nylig er blevet bemærket herhjemme gennem den danskproducerede dokumentar “Being Eriko” (som vandt pris ved årets CPH:DOX) gæster København med sin koncertperformance STOLTHED, den femte i rækken af koncerter hvor hun behandler og nyfortolker de syv dødssynder på dansk jord.

STOLTHED inviterer publikum med ind i et både hypet og velkendt univers, hvor vi bl.a. møder Eriko’s nemesis – musikkritiker Rasmus Rasmussen, og en identitetskrisende squash ved navn Marcella Zucchini.

At STOLTHED blev valgt som årets dødssynd er ikke en tilfældighed. Coronavirusets udbrud i 2020 har medbragt store omvæltninger i verden, der ikke mindst er gået ud over musikere og kunstnere, som mere end nogensinde kæmper for sit eksistensberettigende og -grundlag. Det bliver sagt fra mange sider, at kunsten aldrig har været vigtigere end nu, men i samme ombæring er det også sandt at det er svært for en stor del af den kreative branche at overleve under de nuværende vilkår, der begrænser muligheden for samarbejder, rejser og fysiske liveoptrædenden.

Har vi mennesker ret til at være stolte? Og over hvad? Hvordan bevarer vi stoltheden over vores profession som kunstnere, instruktører, producere, pianister, sceneteknikere, skuespillere, billetkontrollører, kokke, bartendere og tjenere når vi begrænses i at udføre den? Hvad betyder stolthed i 2020, og hvem bestemmer hvornår det er okay at være stolt over den man er (selvom man er en gul og buttet zucchini)?

Program:

Dies Irae I

A woman destroyed by Rasmus Rasmussen

Music 1

F. Chopin Heroique Polonaise

Dies Irae II

My name is Marcella Zucchini

Music 2

F. Liszt: Hungarian Rhapsody No.2

Dies Irae III

I am a watermelon

Music 3

E. Satie medley

Dies Irae IV

Erikovska Makimurovska vs. Frederic Chopin

Music 4

à la Chopin by Erikovska Makimurovska → Chopin waltz Op.64-2

Dies Irae V

THE COCONUT AWARD

Music 5

M. de Falla: Fantasía Baetica

PRAKTISK INFO:

Dørerne åbnes kl. 19.00

Forestillingen starter hver aften kl. 19.30

Varighed: ca. 80 minutter, uden pause

Billetos:

https://billetto.dk/e/koncertperformance-stolthed-de-syv-dodssynder-billetter-488292?fbclid=IwAR03pwNDqLai6QIF9QoSdCO3rbzDE2fBeOXJisCVK2l2r-NDIZI_A9d8SK0

NB: Ved køb af billet til studerende (100 kr.) skal gyldigt studiekort fremvises i døren.

Købt billet garanterer en siddeplads (pladserne er ikke numreret), KoncertKirken rummer med nuværende coronarestriktioner 70 siddene gæster. Krav om mundbind indendørs gælder.


Instruktør & Performer: Eriko Makimura

Lysdesign: Sofia Ivarsson

Grafik & Videodesign: Mathilde Thorup

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

WordPress Themes