Lecture Performance at Sankt Annæ Gymnasium on 19.03

Concert and Lecture and Q&A at Sankt Annæ Gymnasium’s Hall on the 19th of March, kickoff at 9:00am. The theme is “My Life”.

You are så welcome.

【in Danish】

Kom og oplev den kombinerede koncert og performance af den prisbelønnede japanske koncertpianist Eriko Makimura. Eriko Makimura er uddannet klassisk koncertpianist og har fået en streng musisk opdragelse i Japan, men udfordrer det klassiske med en unik eksperimenterende og dramatisk tilgang, der gør at hendes koncerter bliver en kombination af koncert og performance.Performance tirsdag den 19. marts kl. 9 i koncertsalen, Sankt Annæ Gymnasium.ALLE ER VELKOMME.(Text by KULT Kunst og Kultur)

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

WordPress Themes